JEPPIS GARAGE- VIERAILUN VIISI VAIHEET

 

1. AIKAVARAUS - Varaa aika ja maksa verkkosivuston kautta - saat ovikoodi ja ohjeet, kuin tekstiviesti ja sähköpostiviesti.

 

2. HALLIN TULEMINEN - Paina konsolissa nostooven vasemmalla puolella saamasi nelinumeroinen ovikoodi ja paina sen jälkeen # merkillä (esim. 1234 #). Moottoroitu ovi avautuu. Aja suoraan autonostimen yli. noin 5-10 cm reunasta / sivusta.
Hallin lampun katkaisija sijaitsee oikealla oven sisäpuolella vesiletkun kelan vieressä. Paina nostoovi alas ohjauspaneelista oven sisäpuolelle öljytynnyrin viereen.

 

3. NOSTA AUTO - auto on symmetrisesti sijoitettu - aseta 4 nostopalikat auton tarkoitettujen nostokohtien alle, helmakoteloiden etu- ja takareunan alle. Käännä punaista nuppia myötäpäivään auton nostopaneelissa, niin auto nousee.

 

4. LASKE AUTO ​​- Käännä nuppia vastapäivään ja pidä keltaista nuppia 20 cm: n päässä maasta (turvatoiminto)

 

5. HALLIN POISTAMINEN - avaa nostoovi konsolilla oven ja öljytynnyrin vieressä. Odota oven olevan TÄYSIN ylös -Peruuta auto ulos. Mene sisään ja siivoa jälkeesi - sulje pieni ovi ja kompressori - paina oven sisäpuolella olevan konsolin nostoovi alas- Mene samalla ulos.

 

Onnittelut! Olet vierailut tee-se-itse-halli Jeppis Garage!